Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Lees hier de meestgestelde vragen, mocht je na het lezen nog steeds vragen hebben stel ze dan gerust!

De interactieve kids-disco show heeft een basis van 1,5 uur non stop, zodat de kinderen het leuk blijven vinden en actief blijven meedoen. (kids-disco show is te boeken tot maximaal 20.00 uur)

De tienerdiso duurt meestal 2 tot 3 uur maar u kunt ook langer boeken als u dat wilt.

(tienerdisco begint meestal vanaf 20.00 uur en maximaal te boeken tot 23.00 uur)

De kids-disco heeft alleen een 220V stroom aansluiting nodig op de plek waar hij komt te staan.

De afmeting van het dj meubel is ongeveer 1.50M breed en kan ook worden geplaatst in bijvoorbeeld een huiskamer

Hij draait voor de kleintjes 4-11 jaar leuke bekende nummers met nieuwe Nederlandse teksten maar ook andere nummers die ze kennen. (en de interactive spelletjes)

Voor de tieners wordt moderne muziek gedraaid die je bijvoorbeeld ook op de radio hoort; Top 40 en bij Slam FM, echt meer voor de tieners.

Nee, de verlichting die wij gebruiken is led licht en wordt niet warm. (geheel veilig)

Het muziek niveau staat luid, maar absoluut binnen de grenzen, de kinderen zullen hier geen hinder van ondervinden. (+/- 90 dBa) 

Nee, er is verder geen begeleiding aanwezig daar zal u zelf voor moeten zorgen, ouders blijven verantwoordelijk voor het gedrag van hun eigen kind!

Ja dat is zeker mogelijk, wel willen wij dat maximaliseren tot 3 dansjes per avond. (inschrijven op de avond)

Elk feest is anders. Daarom hanteert Kids Disco geen standaard prijs, maar maken wij een offerte op maat op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op de offerte pagina en u ontvang binnen 24 uur en volledige prijsopgave voor een interactieve kids-disco show of tienerdisco voor op het verjaardag, schoolfeest, verenigingsfeest of bedrijfsfeest.

Offerte aanvragen